В последно време синът на Катето Евро е започнал усилено

...
В последно време синът на Катето Евро е започнал усилено
Коментари Харесай

Сашо Кадиев търси диамантен пръстен за своята любима

В последно време синът на Катето Евро е почнал интензивно да се интересува от дамски пръстени, настояват негови познати.

Само допреди месец тази тематика ни минимум не го вълнувала. Много хора подозират, че неочакваният му интерес издава, че търси пръстен, с който да предложи брак на хубавата си другарка, написа " Уикенд ".

Водещият на предаването на Би Ти Ви „ Преди обед” бил станал същински познавач по пръстените с диаманти, като можел даже да познае за кой пръст какъв размер пръстен е подобаващ. Имал толкоз натъртено око, че единствено като погледнел ръцете на която и да е жена, успявал да дефинира размера на пръстените, подобаващи за нея.

„ Научих ги към този момент!”, въздишал Кадиев, когато станело въпрос за новопридобитото му умеене. Той обаче отказвал да дава разяснения за аргументите, които са го подтикнали към изследване на тематиката. Хора от екипа на „ Преди обед” виждат един-единствен претекст, който може да предизвика интереса му към дамските бижута. Това е желанието му да избере годежен пръстен за половинката си Ивелина.

Кадиев и 24-годишната Чоева са дружно от две години. Известно време двамата криеха връзката си, само че от няколко месеца намерено я показват. Освен това живеят дружно от много време. Самият артист загатна неотдавна в „ Преди обед”, че от дълго време се е изнесъл от вкъщи на майка си в софийското село Кокаляне, с цел да се нанесе в апартамент.

Публична загадка е, че споделя новото си жилище със своята обичана. Логично е тя да чака и последваща стъпка в връзките им, а точно – предложение за брак. Ивелина към момента е във възраст, в която други млади дами не мислят за семейство.

Тя обаче била консервативна и имала предпочитание мъжът до нея да ѝ се врече във безконечна честност. Освен това гледала на Кадиев съвсем като на господ – за разлика от нея, той произлиза от известно семейство, израснал е след звезди на родната сцена, самият той е звезда, до момента в който тя, въпреки и сполучлив модел, бе изцяло непозната за необятната аудитория, до момента в който не се разчу за връзката ѝ с артиста.

Комплексите ѝ за непълноценност я карали да се тормози да бъдещето на връзката си, а годежният пръстен би бил гаранция за нейната непоклатимост.

Синът на Катето Евро до неотдавна не беше последовател на подписите в гражданското.

Той по този начин и не се ожени за майката на своето дете – Таня, с която живя години наред. Дори откакто тя роди дъщерята на артиста – Кати, гордият баща не ѝ сервира годежен пръстен. Самата майка на Сашо – Катето, е упорствала за женитба, настояват източници на „ Уикенд”.

Синът обаче бил безапелационен, че това са непотребни разноски и разправии. Малко преди да постави завършек на връзката си с нея той обяснил, че през цялото време е знаел, че Таня не е дамата на живота му. Сега обаче нещата стояли по различен метод, настояват осведомени.

Сашо, който към този момент гони 40 години, бил бясно влюбен в младата Ивелина. Той непрестанно се фукал с нея пред своите сътрудници. В същото време обаче бил наясно, че тя може да избира сред доста мъже и занапред ще ѝ се отварят очите, че има надалеч по-богати, по-известни и по-влиятелни хора от него. Ето за какво доста държал да я върже устойчиво за себе си.

Единият от методите за това е да се ожени за нея. Ако пък двамата имат и общо дете, Сашо щял да бъде още по-спокоен, считат негови познати.

Наскоро се заприказва, че Ивелина може да е бременна от своя обичан. Хляб за тези клюки дадоха няколкото кг допълнително, които се виждаха по нейната фигура по време на лятната отпуска на двойката в Италия.

Но по-късно моделката още веднъж сподели свои „ слаби” фотоси от дефилета по международните сцени. Това постави завършек на слуховете на възможната ѝ бременност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР