В последно време се говори за едва ли не някаква

...
В последно време се говори за едва ли не някаква
Коментари Харесай

Какво като е сърбин? Ето още 9 участници от "Игри на волята", които не са от български произход

В последно време се приказва за надали не някаква тайна доктрина по какъв начин чужденци постоянно взимали премиите в риалити форматите. Повод за тях стана успеха на сърбина Алекса Ерски, който взе стоте хиляди лв. от " Игри на волята " тази година. Но би трябвало да признаем, че за риалитито да има българи със разбъркан генезис или напряко чужденци, не е нещо ново, а Алекса в действителност е десетият подобен за 4 сезона. Ето кои бяха преди него.

Марешка Глущук

Скандалната плеймейтка беше една от първите, които отпаднаха от първия сезон на " Игри на волята ", само че с помощта на присъединяване ѝ не остана българин, който да не е схванал тежката ѝ орис. Родена в Чечня, хубавицата е омъжена на мощ и макар че се избавя от ужаса, който претърпява в новото си семейство, през днешния ден се е посветила на една задача - синът ѝ да я открие. Марешка даже не било същинското ѝ име, а такова, което употребила, с цел да е по-трудно откриваема от околните на мъжа ѝ и личните ѝ родители. 

Виж още: Вместо " честито ": Хейтъри блокираха Алекса онлайн! Как понесоха загубата Фифо и Георги

Георгиос Сърбинов

Българските фенове постоянно виждат Георгиос в някои реклами, само че евентуално са не запомнили, че макар славянската фамилия, той е роден в слънчева Кавала. Въпреки че е роден в Гърция, Георгиос се развива в България като модел, фитнес гуру и какво ли още не.

Томас Нацидис

Томас доближи финалната седмица на първия сезон на Игрите. Роден в Берлин, ориста бързо го праща в България, където приключва немска гимназия. В момента се занимава с моделство.

Вайс Сайфи

Въпреки че е родом от Пазарджик, Вайс е с афганистански генезис. Неговият татко е точно от там. Разказваше, че е израсъл сред две култури, а през днешния ден развива бизнес в София. Освен това Вайс продължава да се занимава интензивно с бойни спортове и фитнес.

Виж още: Голямото прощаване: Епичен ваучър за звездите от " Игри на волята ", Джаферович ги събра в Резиденцията 

Семира Ал Сарай

Красивата Семира си потегли прекомерно рано от третия сезон на " Игри на волята ", а нейната фантазия беше да се потвърди пред татко си. Както се допуска от семейството ѝ, той е с арабски генезис и по-точно иракски. 

Мани Ву Нанг Тъ

Ех, истинската Мани! Тя стана знак на родния си Бургас, макар че татко ѝ е виетнамец. Мани не говореше доста по тематиката, само че когато си се сбивал с служител на реда тези детайлности остават на назад във времето.

Паулина Горанов

Тя беше последната отпаднала жена от третия сезон на шоуто. Паулина е горда със своя полски генезис и даже в " Черешката на тортата " сготви напълно полско меню. В момента пък поддържа и тима на родината си на Световното по футбол.

Виж още: Любов в най-чиста форма: ТОП 5 аргументи Фейгин и Жорката да останат дълго време заедно

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР