В последно време се говори доста за откриването на извънземен

...
В последно време се говори доста за откриването на извънземен
Коментари Харесай

Защо извънземни не биха искали да дойдат при нас

В последно време се приказва много за откриването на извънземен живот. Учени се надяват, че няма да е единствено живот, а ще е и образован. Но в случай че приемем, че всичко, което ни споделят, е истина и извънземните към този момент не са на Земята и не контактуват с избрани хора, то дано помислим за аргументите, заради които не биха желали да дойдат.

На процедура, в случай че инцидентно се срещнат аржентинец и руснак, които знаят единствено майчините си езици, то те не биха могли да се схванат вербално по никакъв метод. Представете си да сте извънземно, което за първи път посещава Земята. Какъв е шансът да бъде открит логичен контакт?

Да не приказваме, че като човечество лъжем, заобикаляме истината, използваме жестове (дори те значат разнообразни неща в другите краища на света), използваме състрадание в думите си, ласкателстваме ненужно и като цяло използваме много средства, които нарушават правилната връзка. Човешкият език би бил доста неприятно средство за контактуване с извънземни цивилизации.

Какво биха си помислили? Ако извънземните нямат специфична задача да ни спасят от личната ни нелепост, то те не биха имали никаква причина да ни посещават. А може би не биха желали и да пречат на „ метода ” ни на развиване.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР