В последно време не му е лесно на Кание Уест.

...
В последно време не му е лесно на Кание Уест.
Коментари Харесай

Лукс и разкош ли? Кание Уест шокира с мизерната стаичка, в която живее

В последно време не му е елементарно на Кание Уест. Хем е в бракоразвод, хем има някои проблеми като биполярното разстройство, с което бе диагностициран през 2017 г. 

Рапърът от дълго време не води оня блестящ живот, с който асоциираме звездите от неговия сан. Дори в противен случай - още преди да анонсират развода си с Ким Кардашиян, той заживя в ранчо. 

Виж още: След Бенифър: Още няколко холивудски двойки, които ни се желае да забележим още веднъж дружно

E, в последните часове Кание шокира почитателите си в Instagram, показвайки фотография на стаята, в която ще живее в околните седмици. Ето я и нея:

Виж още: Пред почитатели и дрогирани: Тези международни звезди признаха за огромни гафове!

Помещението се намира на стадион в Атланта, където рапърът ще остане, до момента в който не приключи работата по албума си Donda. Няма по какъв начин да не отбележим, че е надалеч от лукса, който сме привикнали да виждаме, когато става въпрос за домовете на богатите и известните. 

В стаята в действителност има двойно легло, дребен дрешник, тв приемник и нещо като нощно шкафче, до което има наподобяващи на дъмбели предмети. 

Виж още: Две години и след това край: Миа Халифа шокира с самопризнание и постави завършек на връзката си 

Кание Уест провежда празненство по " слушането " на песните от албума в четвъртък, като на стадиона участваха над 42 хиляди души. Рапърът се появил на сцената 2 часа по-късно, а по информация на възмутени почитатели хотдогът на стадиона коствал 40 $, а пилешките хапки - 50 $. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР