В последния работен ден на 46-ото Народно събрание всяка от

...
В последния работен ден на 46-ото Народно събрание всяка от
Коментари Харесай

Карадайъ атакува Радев: Намери се президент, който не зачита Конституцията

В последния работен ден на 46-ото Народно заседание всяка от партиите прочете декларация, в която направи своя разбор за работата на този парламент. От Движение за права и свободи насочиха рецензии към президента Радев, оповестяват от Българска национална телевизия.

" Последните месеци сме очевидци на нарушаване на Конституцията - от президент и Народното събрание. Президентът зачерта законността с назначението на министър. Въпреки разликите, нещо би трябвало да ни сплотява ", съобщи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада. И продължи още:
" Намери се президент, който реши, че Конституцията и законите нямат значение. Или се е самозабравил или прокарва концепцията за президентска република. Искаме да му кажем, че разрушава демокрацията. Показахме през годините, че желаеме живот в мир и съвместност. Няма да позволим някой инцидентно попаднал в политиката да разрушава това, което е градено. Искаме да приказваме и за мероприятията на вътрешния длъжностен министър, които били в интерес на битката против пазаруване на гласове. Той сподели своята нелицеприятна същина. Акциите може да бъдат меко наречени репресии и унижения. Репресиите и униженията са документирани.
Репресиите са инструмент на слабите ръководства. Заради популизма жителите ще понесат всички негативи на рецесията и от небогати да стават по-бедни. Държавността е под опасност. Изборите няма по какъв начин да спасят държавността без обща воля ".
Уважаеми български жители, не се опасявайте. Конституцията и законите важат еднообразно за всички. От нас зависи да създадем своя избор и да защитим демокрацията. Нека създадем дружно своя избор. Нека променим модела на ГЕРБ, само че не с по-лоша версия. На прага сме на вашите избори за бъдещето на страната ", съобщи водачът на Движение за права и свободи от трибуната на Народното събрание.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР