В последния почивен ден се очаква засилен трафик в цялата

...
В последния почивен ден се очаква засилен трафик в цялата
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът в последния почивен ден

В последния почивен ден се чака засилен трафик в цялата страна. Най-натоварено към този миг е придвижването по автомагистралите и главните пътища в България. Пътна полиция разположи стотици екипи с мобилни камери, с цел да облекчи трафика към огромните градове.

Очаква се в следобедните часове придвижването да се ускори главно към София и огромните градове на страната.


Най-натоварено е придвижването по автомагистралите " Тракия ", " Хемус ", " Струма " и основен път Е-79.

В 10 ч. на Автомагистрала " Струма " при км. 62-и край Дупница, където преди месец горяха боклуци, бяха отворени две ленти за придвижване в посока София и една лента в посока " Кулата " за облекчение на водачите. Организацията важи за леките коли и товарните до 12 тона.

Превозните средства над 12 т, в това число и рейсовете, пътуващи към Кулата, се отбиват от Автомагистрала „ Струма " при пътен възел „ Долна Диканя ", ще минават по път I-1/Е-79 и при пътен възел „ Бобошево " ще не престават по Автомагистрала „ Струма ". За пътуващите към София отбиването по път Е-79 ще става при пътен възел „ Бобошево ", а качването на автомагистралата ще бъде при пътен възел „ Дупница Север ".

На Автомагистрала " Хемус " не престават ремонтите на 19-ти, 36-ти, и 37-и километър, както и на тръбата за София в тунел „ Витиня ". В секторите с поправки също има отворени по две ленти към столицата. Реверсивно придвижване с две ленти към столицата през днешния ден ще има и в прохода Владая на основен път Е-79.

Интензивно е и придвижването на ГКПП-та: " Капитан Андреево " на излаз към Турция, както и на границата с Румъния при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост - Видин " - на вход за товарни коли.

От 14 до 20 часа се не разрешава придвижването на камионите над 12 тона, подсетиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР