В последния епизод на Ергенът Валерия, която е известна с

...
В последния епизод на Ергенът Валерия, която е известна с
Коментари Харесай

Участнички от първия сезон на Ергенът направиха на нищо Валерия

В последния епизод на " Ергенът " Валерия, която е известна с любовта си към животните, изрично отхвърли да дои коза. Това нейно решение даде мотив за яростна полемика в обществените мрежи, а и освен там. 

Участнички от първия сезон на формата направиха на нищо Валерия и се пробваха да се аргументират в пикантни отговори. 

Люси и Марта от първиям сезон на " Ергенът "  недоволстват от решението на Валерия. " Тя като че ли не е доста наясно с тези животни. Характер! Тя просто отсича “ – разяснява Люси. " Тогава и котките не би трябвало да ги гледаме у дома, тъй като по този начин ги държим затворени “ – добави Марта. 

" О, Евгени е доста сърдит “ – отбелязва Люси реакцията на Ергенът. " Може би би трябвало Валерия да има деца, кърма и тогава ще разбере какво е “ – разяснява Марта, която единствена от всички участнички в риалитито има дете, съобщи " Блиц ".

Този спор кара участничките от първи сезон да се запитат дали няма да настъпи поврат и Валерия да отпадне, а Елена да е победителката.

" В връзките с Елена го няма пламъкът. Когато е с Валерия, на него му светят очите “ – уверена е Люси. " С Валерия има пламък, само че пък е единствено това “ – смята Марта.

" Сега Евгени е все едно с две паралелни връзки “ – по този начин Люси обобщава триъгълника между Ергенът и двете дами. На финала Марта и Люси разискват и напускането на Виктория. Йога инструкторката се тормози, че не е изразила задоволително ясно възприятията си. " Точно тъй като Евгени е схванал, че е влюбена в него, по тази причина Виктория си потегля “ – считат участничките от първи сезон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР