В последния ден за регистрация на кандидат-кметове тази година се

...
В последния ден за регистрация на кандидат-кметове тази година се
Коментари Харесай

Бивш кмет на Асеновград ще се бори отново за кметския стол

В последния ден за регистрация на кандидат-кметове тази година се записа и Политическа партия ГЕРБ-Асеновград. Начело на листата е името на лекар Христо Грудев, чиято е и издигнатата кандидатура. Той е безапелационен: „ Подготвени сме да спечелим изборите! ". Грудев акцентира, че екипът му е направил професионален разбор на обстановката в община Асеновград. Той напомни за задълженията на градската администрация, насъбрани поради наложени финансови корекции по плана за Воден цикъл. И уточни, че това е една от аргументите общината да не е положително финансово положение.
Христо Грудев е познато лице на асеновградчани, защото бе кмет на града през мандат 2007 година - 2011 година Част от хората го помнят като прецизен властник, съдействал за възстановяване инфраструктурата на Асеновград. Други пък са на противоположното мнение, отричайки основаването на прекомерно доста кръгови кръстовища в града.
Кандидат-кметът на Политическа партия ГЕРБ за Асеновград е роден на 21.09.1960 година По специалност е хирург, а другояче е депутат е в 43-тото Народно заседание. В борбата за Асеновград лекар Христо Грудев влиза с екип от цялостна листа за общински съветници - 33 на брой, като по думите му, са включени готови, способени и разпознаваеми персони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР