В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее

...
В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее
Коментари Харесай

Талантливата Михаела Филева ще изнесе концерти в Пловдив, Ст...

В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее на откритите подиуми в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на надарената певица, което към този момент сполучливо мина през Велико Търново, Русе и Варна.

Любимите шлагери на младото потомство По-добра от мен “, „ Латино Сеньорита “, „ Бойкот “, „ Родена с шанс “, „ 100 на 100 “, „ Опасно близки “, чувствените балади „ И аз съм тук “, „ Нова страница “, „ Приливи и отливи “ ще прозвучат в нови, концертни аранжименти, изпълнени от Михаела и музикантите Васето Крумов, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Васил Вутев.



През последните години известността на Михаела Филева се дължи с изключение на на десетките шлагери в репертоара й, само че и на професионалния метод, по който тя ги показва пред публиката, обществената й ангажираност, топлината и харизмата, които излъчва. На концертите на красивата певица виждаме усмихнатите лица на цели фамилии – родители и деца, които ценят и се любуват на качествена музика, поднесена на родния им език.



Възможност да се насладят на концертното шоу на Михаела първи ще имат пловдивчани на 27 септември в лятно кино „ Орфей “, на идващият ден музикалната звезда ще пее в Летния спектакъл в Стара Загора. На 11 и 12 октомври Михаела Филева ще изнесе първите си независими концерти надлежно в Смолян – Военен клуб и Кърджали – Дом на културата.

Билетите са налични в.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР