По повод навършване на три години от създаването на русенската

...
</TD
>По повод навършване на три години от създаването на русенската
Коментари Харесай

Групата на Анонимни алкохолици в Русе с открита сбирка по повод 3 години от създаването си

По мотив навършване на три години от основаването на русенската група на Анонимни алкохолици " Нови 24 часа " уредниците канят искащи на открита колекция на Анонимни Алкохолици, оповестиха от обществото.

Събитието ще се организира на 11-ти май 2024г. от 13:00ч. на ул. " Епископ Босилков " - 14 в постройката на католическата черква. Програмата на осведомителната среща включва тематики като " Какво е Анонимни Алкохолици по света,в България и в Русе "   и " Какви бяхме преди,какво се случи и какво представляваме в този момент? ", както и време за въпроси, отговори.

Целта на тази колекция е да се показа активността на обществото,  да се отговори на въпросите и обществеността да се запознае с Анонимни алкохолици.

" Ще се радваме на вашето наличие! Моля,поканете близки, другари,професионалисти и всички, които се интересуват от заболяването алкохолизъм! ", пишат още уредниците.

Припомняме, че " Анонимни Алкохолици " е общество на мъже и дами, които споделят между тях своя опит, мощ и вяра, с цел да разрешат общия си проблем и да оказват помощ на други да се възстановят от алкохолизъм.

Единственото условие за участие е желанието да се спре пиенето. Няма такси или вноски за членуване в АА. Ние се издържаме сами посредством личните си волни дарения.

АА не е обвързвано с каквато и да е фракция, вяра, политика, организация или институция. Не желае да се включва в публични разногласия. Не поддържа и не се опълчва на каквито и да е дела.

" Главната ни цел е да останем трезви и да помогнем на други алкохолици да доближат до умереност. Анонимността е духовната основа на нашата общественост и дава убеденост на нашите членове, че тяхното възобновяване е допустимо и е персонално тяхна работа. Пиещите алкохолици постоянно заобикалят помощ, при оказването на която може да бъде разкрита самоличността им ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР