В последните седмици столичани се радват на неочаквана екстра -

...
В последните седмици столичани се радват на неочаквана екстра -
Коментари Харесай

Има пари, угажда си: Лексус за 50 000 евро върти такси в София

В последните седмици столичани се радват на непредвидена екстра - първокласен автомобил " Лексус " RX 430h се подвизава по улиците на града като такси. Тарифите на тузарския джип с нищо не са по-високи от тези на общоприетите раздрънкани, 30-годишни дачии и фиати - надлежно към 1,50 лв. дневна и с 30-ина стотинки по-висока нощна.

Ексцентричният водач на колата е мъж на междинна възраст, постоянно кокетен с бяла риза, а в автомобила на стойност към 50 000 евро звучи единствено джаз. Възползвали се отлугите на мъжа споделят единствено позитивни мнения за уменията и държанието му.

За страдание въпросният господин отхвърля да опише какъв житейски катарзис го е предиздвикал да се причисли към не изключително елитната каста на столичните бакшиши. Повечето клиенти го отдават на екстравагантност - има пари, угажда си.

И едно значимо конкретизиране - колата има право да предлага таксиметрови услуги по разпоредба, въпреки че не е жълта на цвят. Лексусът е хибриден, тъй че разрешен и зелен колорит, а баровското возило е тъмнозелено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР