В последните седмици принц Хари и Меган Маркъл на няколко

...
В последните седмици принц Хари и Меган Маркъл на няколко
Коментари Харесай

Забавленията на Хари и Меган

В последните седмици принц Хари и Меган Маркъл на няколко пъти бяха засичани от фотографи по улиците на Монтесито, Калифорния, където се намира новият им дом. А около онлайн изявите си двамата ни дават малко повече изясненост по какъв начин протичат дните им през днешния ден.

Според източници, представени от People, херцогът и херцогинята са извънредно щастливи от промяната на местоживеенето си, тъй като в този момент, в Санта Барбара, могат да се разхождат съвсем необезпокоявани и даже да излизат на непринудени, сантиментални срещи . Нещо, което би им било невероятно в Лондон да вземем за пример.

Освен единствено двамата, до момента в който дребния Арчи е поверен на грижите на баба Дория, Хари и Меган понякога се събират със своите звездни другари освен вкъщи, само че и в няколко обичани заведения, които им подсигуряват поверителност.

на Окт 15, 2020 в 7:01 PDT

Въпреки тази опция, от която не пропущат да се възползват, съпрузите най-вече обичат да са в компанията на своя наследник . Тримата прекарват доста време на открито, в игри, като са същински щастливи, че имат тази опция.

Наскоро принц Хари съобщи, че желае да даде на Арчи детството, което той не е имал , явно визирайки точно тази независимост и безгрижност, надалеч от кралския протокол. " Нашето малко момче е най-важният ни приоритет ", безапелационни са и двамата с Меган.
 Меган Маркъл, обществените мрежи и мнението на херцогинята на Съсекс за тях
Защо Меган изчезна от обществените мрежи

Рязка промяна в курса

В последното си изявление Маркъл пък призна за огромния плюс от пандемията и самоизолирането за тях - цялото време, прекарано вкъщи, с помощта на което са имали опцията да гледат по какъв начин Арчи израства пред очите им ден след ден. Нещо, което при други условия едва ли би било допустимо, тъй като и уговорките на херцога и херцогинята нямаше да го разрешат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР