В последните седмици почитателите на тениса са вперили поглед в

...
В последните седмици почитателите на тениса са вперили поглед в
Коментари Харесай

Неприличното предложение, което получи Марго Роби

В последните седмици феновете на тениса са вперили взор в Австралия, където се организира първият от четирите огромни шампионата за годината. В Australian Open вземат участие съвсем всички огромни имена в тениса сега, измежду тях е и Стефанос Циципас.

24-годишният гръцки тенисист продължава победоносния си ход в шампионата и към този момент е на полуфинал. По-голям интерес обаче провокира изявлението му на корта незабавно след края на мача с някогашния тенисист Джим Къриър.

" Австралия е страхотна страна. Обичам доста австралийски неща. Една от обичаните ми актриси е от тук, Марго Роби. Иска ми се тя... ", сподели Циципас и по-късно е пресечен от Къриър.

" Някакво предложение ли отправяш? Какво се случва? На какво ставаме очевидци? ", са въпросите, на които тенисистът би трябвало да отговори. След първичното терзание, той споделя, че ще се радва да я види на трибуните на собствен мач.

" Значи това е публична покана към Марго Роби? Искам нещата да са абсолютно ясни ", още веднъж пита Къриър. На което Циципас отвръща: " Абсолютно. " Остава да забележим дали Марго Роби ще откликне на поканата.

Greek City Times напомнят, че Циципас е " бясно влюбен " в актуалната си другарка Теодора Петалас. Ние пък припомняме, че Марго Роби е щастливо омъжена за продуцента Том Акърли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР