В последните няколко седмици все по-голям шанс в състава на

...
В последните няколко седмици все по-голям шанс в състава на
Коментари Харесай

Деян Иванов – храброто и голямо синьо сърце

В последните няколко седмици все по-голям късмет в състава на Левски започнаха да получават юношите на клуба. Станислав Иванов, Илия Юруков и Деян Иванов се употребяват с доверие от треньорския щаб, а почитателите са щастливи, че момчета от школата се постановат в първия отбор.

Конкретно централният защитник Деян Иванов дълго време чакаше своя миг, не на последно място и тъй като бе малтретиран от травми.

„ Добре се усещам. Физически малко изоставам от моите съотборници, тъй като дълго време не съм играл мачове. Тренирам крепко, само че натоварването по време на мачове е друго. Най-лошото е зад мен. Всичко е единствено спомен “, споделя Деян Иванов в особено изявление за предаването на DIEMA SPORT – „ Преди кръга “.

Много постоянно чуваме футболисти, които споделят, че в тежки за тях мигове от здравословна гледан точка са обмисляли даже завършек на кариерите си, задавайки си въпроса „ за какво тъкмо аз? “. Иванов обаче прави изключение и твърди, че е запазил хладнокръвие и оптимизъм в сложните моменти.

„ Тези неща са естествени в нашия спорт. Приех, че това е моята орис, да мина през тези контузии. Всичко е зад тила ми. Не е имало миг, когато съм мислел за отричане или, че тези травми могат да сложат завършек на кариерата ми. Просто с течение на времето всичко отшумя “, добавя Иванов,

Всъщност, в случай че се върнем 12 месеца обратно бранителят изживя един от най-щастливите си мигове. С негов гол Ботев Вр завоюва промоция за Първа лига, а страстите бяха невероятни.

„ Обстановката тук (бел. ред. – в Левски) е по-различна. Отговорността е по-голяма, само че от Ботев Враца имам единствено хубави мемоари и се веселя за престоя си там “, продължи Иванов.

И въпреки спомените от Враца да носят топли усеща, бранителят в никакъв случай не е крил огромната си обич към Левски. Той е толкоз буен последовател на отбора, че от време на време, когато няма опция да играе, гледа мачовете измежду най-върлите ентусиасти.

„ От 7-годишен съм тук в Левски. Винаги съм мечтал да играя за този тим. За мен Левски е всичко. Когато излезеш на терена, нямаш право и на една неточност “.

В последно време обаче Левски позволи много неточности, а сушата откъм титли е 10-годишна. Самият футболист също не може да си изясни на какво тъкмо се дължи сушата на купи и трофеи в „ синята “ витрина.

„ И аз не знам да ви кажа почтено. С тима на Лудогорец конкуренцията е доста огромна. Имахме шансове и за купа, и за купа, само че по този начин се случи, че не успяхме. Вярвам, че в бъдеще, още идната година може да станем първенци “, продължава Иванов.

Повод за оптимизъм не липсва. След напускането на Георги Дерменджиев, Георги Тодоров пое надзор, въпреки и до лятото. Но въпреки всичко по д негово управление Левски надделя поредно Ботев Пд и Черно море, а в тези два дуела осъществя общо 8 гола.

„ Върна ни самочувствието, което би трябвало да има един футболист на Левски. Играем освободени и упражняваме с въодушевление, а това въодушевление се вижда и по време на мача “.

Тодоров е четвъртият ментор на столичани от началото на акцията след Делио Роси, Славиша Стоянович и Георги Дерменджиев. Тези рокади изрично въздействат и на представянето на тима.

„ Няма по какъв начин да не окаже въздействие, тъй като всеки от тях има своя методика, която следва. Но имам вяра, че управлението знае какво прави ви бъдеще нещата ще се трансформират “, разяснява юношата на Левски.

Към момента 26-кратните първенци са на третата позиция. Все още съществуват шансове и за по-горно класиране, въпреки те да не наподобяват прекомерно огромни.

„ Ще създадем всичко допустимо да избегнем баража. Оценка…не съм аз индивидът, който би трябвало да я дава. Определено обаче третото място не отива на Левски “.

А за Левски следва тъкмо мач с ЦСКА. Сблъсък, който постоянно основава конспирация и крие доста незнайни към себе си.

„ Това е дерби. Който има по-голямо предпочитание и е по-мотивиран, той ще завоюва. Ние излизаме за 3 точки, тъй като, в случай че желаеме най-малко второто място, би трябвало да победим тима на ЦСКА “, показа Иванов, който ще пропусне мача поради наказване.

„ Червените “ са леко разтърсени, откакто и там бяха осъществени редица рокади в спортно-технически щаб, а и съставът отпадна трагично на полуфиналите за Купата.

„ Не считам, че при тях се е трансформирало нещо кой знае какво. Смятам, че при Люпко Петрович тимът играе добре. Ще забележим, дано по-добрият победи “.

„ Бих си поискал да се наложа в Левски и дай Боже в бъдеще да имам доста триумфи с този тим “, показа фантазиите си за край Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР