В последните месеци скандалната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз се замесва непрекъснато

...
В последните месеци скандалната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз се замесва непрекъснато
Коментари Харесай

Мегз посрещна Рончев от ареста с 24-часов любовен маратон

В последните месеци скандалната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз се замесва непрестанно в шумни кавги и рядко слиза от новинарските рубрики. Сега екстравагантната дама има мотив за същинска наслада, откакто мъжът до нея още веднъж е на независимост.

Мегз посрещна с 24-часов сек*маратон любовника си Румен Рончев, който бе пуснат на независимост против 5000 лв. парична гаранция.
Той бе зад решетките от януари, когато бе упрекнат от прокуратурата в съучастничество при обсебването на лизинговия джип на Мегз.

Приятелки на дизайнерката описват, че самата тя им се похвалила, че безусловно създали 24-часов сек*маратон след излизането му на независимост, написа в. „ Телеграф “.
Мегз разгласява първи кадър на нея и транспортния необут в профилите си в обществените мрежи и написа:

„ Знаете ли по какъв начин се усещам. За пръв път от 5 месеца хапвам, дремя, вдишвам – въобще пребивавам. Благодаря на Господ, че сбъдна най-голямата ми фантазия! Нашият живот стартира изначало и отсега нататък няма да пропилеем и една секунда от него!

Може да звучи клиширано, само че в най-тежките моменти човек научава най-ценните уроци и схваща кои са същински околните му хора. Затова аз и мъжът ми желаеме да благодарим на дребното хора, които останаха с нас. На фамилията ми, на дребното ни другари, на екипите на бизнесите ни, на хората, които ни помогнаха в бизнеса.

И на сътрудниците ни и контрагенти, които не се отхвърлиха от нас. И с изключително огромно значение на юрист Паскалева, която ни оказа помощ да вземем рационални решения и да извървим почтено пътя ни към оправяне на кашата, която бяхме забъркали. “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР