В последните месеци почитателите на принцеса Шарлийн са щастливи -

...
В последните месеци почитателите на принцеса Шарлийн са щастливи -
Коментари Харесай

Нова изненада от принцеса Шарлийн

В последните месеци феновете на принцеса Шарлийн са щастливи - тя взе участие във от ден на ден публични прояви, които им дава опция да я виждат по-често. И постоянно могат да разчитат на изненади от нейна страна.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт с първа обща демонстрация от месеци
Шарлийн и Алберт - още веднъж дружно

Двамата връчиха трофеите на тенис шампионат в княжеството

Като да вземем за пример през миналия уикенд, когато принцесата на Монако дружно със брачна половинка си принц Алберт даде премиите на спечелилите в Гран При на княжеството - Формула 1 надпреварата, което се състои на пистата в Монте Карло.

45-годишната Шарлийн се появи с тъмнокестенява коса - внезапна смяна от нормалното й русо, въпреки да беше запазила късата прическа. Принцесата носеше дълга тъмносиня рокля на обичания си бранд Akris и диамантени обеци.
 Снимка 620040

Тя връчи премията на спечелилия второ място Фернандо Алонсо, до момента в който принц Алберт даде трофея на спечелилия от надпреварата Макс Вестапен. На събитието участваха и други членове на кралското семейство на Монако като Шарлот Казираги, Луис Дюкре, Пиер и Андреа Казираги.

Впечатление направиха и някои други звездни посетители на Гран При надпреварата - Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, Том Холанд, Орландо Блум, Сара Сампайо и Неймар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР