В последните години уредите за готвене, използващи горещ въздух, добиха

...
В последните години уредите за готвене, използващи горещ въздух, добиха
Коментари Харесай

Готвене в еър фрайър – плюсове и минуси

В последните години уредите за готвене, употребяващи парещ въздух, добиха огромна известност. Какво е мнението на специалисти – какви са плюсовете и какви са минусите на еър фрайъра?

Готвенето е активност, която няма по какъв начин да бъде избегната. И защото развиването на технологиите е ориентирано към улеснение на нашия живот, напълно разумна стъпка е появяването на уредите, които подготвят храната благодарение на парещ въздух. Много хора влагат в пазаруването на еър фрайър, с чиято помощ да създадат готвенето по-практично. Както и да се разделят с пържената храна, щедро напоена в лой.
Здравословни ли са сготвените храни с еър фрайър?
Отговорът зависи от това какво готвите. Като цяло тези уреди спомагат за по-здравословното хранене, защото изискват доста по-малко количество лой. Обикновено единствено една супена лъжица лой е задоволителна, с цел да приготвите нещо, което другояче бихте пържили в доста повече лой.

При готвене с подобаващите настройки храната може да стане също толкоз хрупкава и вкусна. Здравословното хранене обаче се дефинира най-много от самите артикули, с които готвите и които ядете. Използването на вентилатор подсигурява по-бързо готвене и отмерено пържене/печене.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР