В последните години ЦСКА не играеше с успех срещу Берое

...
В последните години ЦСКА не играеше с успех срещу Берое
Коментари Харесай

ЦСКА трябва да се пребори с още един кошмар

В последните години ЦСКА не играеше с триумф против Берое в Стара Загора и имаше загуби там. Сега победи с безапелационното 3:0. През предишния сезон " алените " направиха 2 равенства с Локомотив (София), а през вчерашния ден стигнаха до триумф с 2:0. Сега ЦСКА би трябвало да пребори още един собствен призрачен сън - отново Локо, само че от Пловдив.

31-кратните първенци гостуват на " Лаута " във допустимо най-лошия миг. " Смърфовете " са безапелационни водачи във краткотрайното класиране на шампионата, още нямат загуба, а в последния си за момента дуел стигнаха до 1:1 с Лудогорец в Разград.

ЦСКА няма право да мисли за друго, с изключение на за победа. Въпреки статистиката, която не е по никакъв начин приятна в последните години, приказваме ли за техен противник в лицето на Локомотив.

В последните 10 мача за състезание Локо има повече победи - 4. Тези на ЦСКА са 3, колкото и равенствата. Все отново " армейците " победиха при последната си аудиенция на този тим - триумф с 1:0.

В исторически проект, паритетът в Пловдив е налице - по 24 победи за двата тима и 18 равенства. Головата разлика е 87:79 в интерес на софийския гранд. ЦСКА има превес и в общия баланс, и то забележителен - 74 победи при 26 загуби и 31 равенства.

Този понеделник " алените " ще търсят гол №250 против Локомотив (Пловдив) за състезание.

ПОСЛЕДНИТЕ 10 МАЧА МЕЖДУ ЛОКО И ЦСКА ОТ ШАМПИОНАТА:

ЦСКА - Локо (Пд) 1:0

ЦСКА - Локо (Пд) 1:1

Локо (Пд) - ЦСКА 0:1

Локо (Пд) - ЦСКА 2:0

ЦСКА - Локо (Пд) 1:3

Локо (Пд) - ЦСКА 2:0

ЦСКА - Локо (Пд) 0:0

Локо (Пд) - ЦСКА 2:1

Локо (Пд) - ЦСКА 1:2

ЦСКА - Локо (Пд) 1:1

Общо: 10 мача, 4 победи за Локо, 3 за ЦСКА, 3 равенства.
 В понеделник Бусато влиза в историята на ЦСКА
В понеделник Бусато влиза в историята на ЦСКА

Изравнява се с Гай и Жеферсон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР