В последните години споменаваме Бритни Спиърс все покрай някоя новина

...
В последните години споменаваме Бритни Спиърс все покрай някоя новина
Коментари Харесай

Бритни е готова да си каже всичко

В последните години загатваме Бритни Спиърс все около някоя вест за персоналния й живот и към този момент забравихме по кое време последно я виждаме на сцената. За всички е ясно, че мощните години са зад тила й, а с изключение на с неналичието на работливост и интерес към нея, певицата би трябвало да се бори и с вътрешните си демони.
 Бритни Спиърс, Виктор Уембаняма и шамарът, който отнесе певицата
Кой и за какво шамароса Бритни Спиърс

Инцидентът, в който е забъркана изпълнителката

Че не е доста постоянна душевен последно потвърдиха и нейните синове от Кевин Федерлайн, който отидоха да живеят при татко си в Хавай. А след края на правосъдната сага за попечителството на татко й над нея, Бритни е подготвена да приказва намерено за всичко, което претърпя.

Тази есен, на 24 октомври, е планувана международната премиера на биографичната книга на Спиърс със заглавие The Woman in Me ( " Жената в мен " ). Това разкриха пред медиите от екипа на певицата и дават малко повече изясненост какво да чакаме от нея.
 Снимка 597601

" Смела и изумително вълнуваща история за независимост, популярност, майчинство, оцеляване, религия и вяра " - по този начин я дефинира издателят Gallery Books. От там споделят още, че са извънредно горди да оказа помощ на да опише своята история от своята позиция. Особено откакто показанията й по делото за настойничество съумяха по този начин да развълнуват всички и даже доведоха до вълна от митинги в нейна отбрана.

На всички е ясно, че певицата има много какво да опише - както за професионалните възходи, по този начин и за персоналните падения. През годините тя бе заклеймявана с какви ли не избрания и като че ли правото й на глас все беше отнемано. Досега.

Според издателя, опцията да се чуе нейният глас е съумяла да промени в позитивна тенденция живота й. А откакто всички прочетат какво има да ни каже, се надява да има същия резултат върху други дами. В книгата се приказва и за " трайната мощ на музиката и любовта ", които са водещи за певицата, предава CNN.
 Успя ли Бритни Спиърс да елементарни на по-малката си сестра
Успя ли Бритни Спиърс да елементарни на по-малката си сестра

Наистина комплицирани фамилни връзки

Бритни Спиърс също разгласява в профила си в Instagram пост, в който оповести датата на премиерата на книгата си.  " Идва... Моята история, при моите условия, най-сетне ", написа тя към него. Качи и фотография на корицата, на която виждаме нейна черно-бяла фотография без горнище от годините, когато беше на върха на славата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР