В последните години не попадаме често на името на Ричард

...
В последните години не попадаме често на името на Ричард
Коментари Харесай

Как се забавлява Ричард Гиър с младата си съпруга

В последните години не попадаме постоянно на името на Ричард Гиър. Актьорът на " Хубава жена " се към този момент снима релативно рядко в киното и очевидно е посветил по-голямата част от живота си на фамилията, и на благотворителни дела.
 Ричард Гиър, Алехандра Силва, почивката им в Мексико и по какъв начин се възвръща фамилията след боледуване
Подобрява ли се положението на Ричард Гиър

Актьорът разви пневмония

А от време на време съумява да съчетае двете в едно. Тази седмица 74-годишният Гиър взе участие в благотворителната церемония вечер на City Harvest - организация, която оползотворява хранителни боклуци в Ню Йорк и обезпечава храна за нуждаещи в града.

Той беше в компания на 41-годишната си брачна половинка - испанската активистка Алехандра Силва. Облечена в дълга черна рокля с тънки презрамки и транспарантни платки, тя несъмнено беше от дамите, които привлякоха вниманието на вечерта.
 Снимка 660806

В събитието на City Harvest се включиха още Джон Леджънд и Криси Тейгън, както и известният френски шеф-готвач Ерик Рипер, който държи един от най-престижните заведения за хранене в Ню Йорк Le Bernardine.

се ожениха на скромна гала през 2018 година Двамата имат двама сина - петгодишният Александър и четиригодишно момченце, което име за момента не е известно на медиите. Актьорът е татко и на 24-годишния Омър от брака си с Кери Лоуел, пишат Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР