В последните дни виждате пълна подкрепа от президента за всичко,

...
В последните дни виждате пълна подкрепа от президента за всичко,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Президентът подкрепя всичко, което правим

" В последните дни виждате цялостна поддръжка от президента за всичко, което вършим, строим колектора, строим автомагистрали, скърбя, че върна закона за предварителното отчуждаване, да речем, че някой го е подвел там, тъй като това, което сподели в Санкт Петербург, всичко поддържа, което е направено и вършим. "

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред медии и жители на инспекция на жп пътищата и градежите в Белозем, написа novini.bg.

" Влакът пести сила, няма да има натоварване на автомагистралите, това са стотици тонове товари, които от ден на ден минават през България, по този начин се разви и самата стопанска система. Напъваме крепко, към този момент в София сутринта видяхте какво строим до Белград, Бургаското трасе довършваме, на всички места сме положили оптични кабели ", изясни още той.

,,Трябва да имаме надеждна система за сигурност, тъй че купуваме и се пазарим за оптимално понижаване на цената на самолетите, с цел да имаме най-надеждната авиация``, уточни той.

,,Службите направиха всичко, каквото трябваше по този въпрос``, отговори Борисов на въпрос по отношение на случая със хванатия 16-годишен възпитаник от Пловдив, обвинен, че е подготвял атентат.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР