В последните дни темата за промяна в правилата на най-обичаната

...
В последните дни темата за промяна в правилата на най-обичаната
Коментари Харесай

Готви се нова фундаментална промяна във футбола

В последните дни тематиката за смяна в разпоредбите на най-обичаната игра е една от най-дискутираните. Става дума за въвеждане на наследник картон в международния футбол. Тя е измежду най-обсъжданите в международната футболна общност. С всеки минал ден излизат от ден на ден елементи към действието на синия картон и резултатът му върху мачовете.

Във връзка с това, мениджърът на Челси Маурисио Почетино зададе извънредно верен въпрос: „ Ами вратарят? Ще играете ли без вратар 10 минути или може да сложите на вратата полеви състезател? “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magicball90 (@magicball90)

Отговорът на въпроса на Почетино е следният съгласно изданието „ The Telegraph “: наследник картон за вратар ще принуди тимовете да избират сред слагане на полеви състезател на вратата или осъществяване на непрекъсната промяна. Следователно вратарите няма да бъдат освободени от резултата на синия картон. Ако тимът, чийто пазач получи наследник картон, има вратар на аварийна пейка, той може да го употребява, в случай че размени собствен полеви футболист.

По този метод проявлението на наследник картон на вратаря ще има тежест като на червен картон, защото по този начин тимовете ще би трябвало да играят с човек по-малко и след приключването на 10-те минути, защото към този момент ще е направена непрекъсната промяна. Очаква се в идните месеци да разберем дали тази смяна ще бъде призната публично.

Източник: dsport.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР