В последните дни на железопътните платформи в Русия отново се

...
В последните дни на железопътните платформи в Русия отново се
Коментари Харесай

CIT: Русия продължава да прехвърля в Украйна тежка артилерия и танкове

В последните дни на железопътните платформи в Русия още веднъж се е появила военна техника, в частност танкове и тежка артилерия, част от тази техника към този момент се намира в Беларус и, явно, ще се насочи към границата, оповестяват от Conflict Intelligence Team (CIT).

Анализаторите на изданието се базират на оповестени видеа с десантна техника (БМД-4М, БТР-МДМ, " Нона-С " и " Реостат " ) натоварена на трен, снимани в региона на Гомел. Ешелонът пътува в западна посока, откъдето може да се насочи към Киевска област.

Според базата данни на съветските железници, видяният в Гомел трен идва от мястото, където е дислоциран 104-ти гвардейски десантно-щурмови полк на 76-та гвардейска десантно-щурмова дивизия.

Анализаторите оповестяват, че и преди са следили прекачване на подразделения на тази дивизия към украинската граница.

CIT оповестява, че преди войната западните разузнавания са преброили край украинската граница 120-125 батальонни тактически групи, което съставлява 3/4 от наличните 168.

По този метод, Русия теоретично е в положение без да афишира готовност да трансферира в Украйна още към 40 сходни подразделения.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР