В последните часове стана ясно, че четирима от Изпълкома Емил

...
В последните часове стана ясно, че четирима от Изпълкома Емил
Коментари Харесай

Касабов за жалбите: Странна ми е метаморфозата на колегите, в петък ще ги питам за причините

В последните часове стана ясно, че четирима от Изпълкома Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков са подали тъжби в Софийския градски съд против вписването в Търговския указател на Михаил Касабов. На 27 ноември 2023 година Борислав Михайлов подаде оставка, а изпълнителният шеф на централата Борислав Попов разгласи, че Михаил Касабов краткотрайно поема БФС. В последна сметка Касабов беше официално вписан като краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС. Очаква се какво ще отсъдят съдиите по отношение на жалбите, а ето по какъв начин разяснява обстановката за " dsport " самият Касабов.
 Номерата не минаха! Вписаха Касабов в Търговския указател
Номерата не минаха! Вписаха Касабов в Търговския указател

Като президент на БФС

" Странна ми е тази трансформация на сътрудниците ми от 27 ноември до през днешния ден, само че този петък на съвещанието на Изпълкома ще ги попитам за претекстовете им, с цел да мога да оправя грешките си, които съгласно тях съм направил, и да получа още веднъж тяхното доверие. Ще желая да поправям това, от което те са недоволни, с цел да печеля още веднъж доверието, което те ми оказаха на 27 ноември. Тогава получих единомислеща поддръжка, всички бяха твърдо за мен, а в този момент Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков желаят моето невписване в Търговския указател като краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС ", съобщи Касабов.

" Целта ми е да схвана какво ги е предиздвикало да трансформират позицията си. Откакто четиримата ми сътрудници подадоха тъжби в Софийския градски съд против моето регистриране, съм разговарял единствено с Емил Костадинов през днешния ден и с него се разбрахме. С другите обаче не съм имал връзка. Нещо повече, нито един от четиримата не ми беше споделил авансово, че ще подаде тъжба, което ме учудва. Вчера даже се видях с Емил Костадинов и с Румян Вълков и никой нищо не ми сподели ", добави краткотрайният президент на Футболния съюз.

" В петък ще желая мнението на всички и да ми обяснят аргументите. Потвърждавам, че ще има съвещание на Изпълкова този петък, което е планувано от Борислав Михайлов още преди седмица ", приключи Михаил Касабов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР