В последните часове се раждат доста екзотични идеи. Днешният ден

...
В последните часове се раждат доста екзотични идеи. Днешният ден
Коментари Харесай

Нинова: Днес всичко се взриви, нанесохме тежък удар по демокрацията

В последните часове се раждат много екзотични хрумвания. Днешният ден беше ужасяващ и нанесохме тежък удар на демокрацията, а в това време наляхме вода в мелницата на тези, които приказват и желаят завършек на многопартийната система и жадуват за еднолично ръководство.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която разяснява невижданата обстановка към избора на ръководител на Народното събрание.

" В понеделник говорихме културно и умерено с ГЕРБ, " Продължаваме промяната " и Движение за права и свободи, а през днешния ден внезапно всичко се взриви. Ние се готвехме за някаква действителна работа и внезапно се случи тази тягостна обстановка в Народното събрание. Утре се събираме в 9.15 часа на председателски съвет и имам вяра, че ще намерим излаз от тази политическа рецесия. Ще търсим всевъзможни решения, в това число и концепцията за ротационен ръководител на Народно събрание ", разкри тя.

" Категорични сме, че няма да подкрепим износа на оръжие за Украйна, тъй като това ни прави участник във войната. Подкрепяме украинските бежанци и ще продължим да го вършим, само че не и да предоставим оръжие на Киев. След днешния ден не мисля, че ще успее да се образува болшинство за едно устойчиво държавно управление. Дори и да се сформира някакво държавно управление, то ще е под риск от ежедневни блокажи ", сподели още Нинова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР