В последните 10 г. Русия загуби посоката - имаме класическо

...
В последните 10 г. Русия загуби посоката - имаме класическо
Коментари Харесай

Георги Проданов пред Дарик: Авторитарният режим на Путин върви към своя залез

„ В последните 10 година Русия загуби посоката - имаме класическо развиване на един властнически режим, който върви към своя залез. Изнесе се към Крим и Украйна. Изнасянето на открито е показателно, че тази власт се изчерпва. Промяна в Русия е допустима на равнище висше ръководство – някой от кърговете към Путин в даден миг ще си дадат сметка, че не могат да подсигуряват своето лично бъдеще и той ще бъде отстранен “. Този разбор в предаването „ Посока просвета “ по Дарик направи политологът Георги Проданов.

Той уточни, че в новата съветска история не е имало антивластови и антисистемен човек като Алексей Навални, който да е застанал с цялото си създание против властта, достигайки до всеотдайност. „ Навални се върна в Русия с ясното схващане, че шансът да оживее в Русия на Путин е най-малък и, че той ще бъде погубен, както се случи “, сподели политологът.

Той разяснява и какво е станало ясно от изявлението на съветския президент пред американския публицист Тъкър Карлсън: „ Путин е гол и е въпрос на време това да стане ясно на хората към него. Именно това амортизиране на фигурата на най-великия, на най-властния в Русия постоянно е подкопавало нейното битие “.

Целия коментар на Георги Проданов вижте и чуйте в прикачените звуков и видео файлове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР