В последната седмица на месец март ръководството на ОФК Локомотив

...
В последната седмица на месец март ръководството на ОФК Локомотив
Коментари Харесай

Треньорът на Локо : Не си търся нов отбор, подготвям селекцията

В последната седмица на месец март управлението на ОФК Локомотив (Г. Оряховица) разгласи, че ще доиграе сезона с юношите, в случай че футболното шампионата бъде възобновено.

Клубът резервира треньорския щаб и четирима от професионалните играчи, а с другите футболисти се раздели. За бъдещето на тима след анулацията на изключителното състояние, своето мнение показа старши треньорът на тима Милчо Сирмов.

" След оповестяването на изключителното състояние в страната започнах да слушам разнообразни тревожни вести към бъдещето на тима през идващия сезон. Искам напълно отговорно да кажа, че не си диря друга работа, тъй като работим по стратегия за развиване и селекцията на ОФК " Локомотив " (ГО) за 2020/2021 година.

Имаме проект за деяние в изискванията на изключително състояние, който беше оповестен от управлението, което предприе дейностите за усъвършенстване на разноските. Ние ще продължим своето присъединяване във Втора Професионална лига и към този момент мисълта ни е ориентирана към идващото състезание.

Относно финансирането и приходната част на бюджета имаме оптимистичен и пестелив вид. Ако успеем да притеглим стремежи запас, нашата цел ще класиране сред 3-6 място.

Вече съм набелязал това, от което имаме потребност, и персонално съм провел диалози с четирима-петима футболисти, които имат класата да вдигнат равнището. Около 10 момчета от сегашния тим са декларирали подготвеност да останат и през идващия сезон при близки до сегашните им персонални условия. Най-голямата инвестиция за един клуб са юношите. Вече виждаме плодовете от работата и политиката в ДЮШ през последните години. Поне пет-шест момчета ще бъдат интегрирани в първия тим. Още две ще се готвят с мъжете.

Относно слуховете, че се е отдръпнал един от огромните спонсори на клуба, по-скоро става въпрос за рекламодател, който краткотрайно е замразил рекламните си бюджети. Тази обстановка е на всички места освен при нас и тя е подбудена от обстоятелството, че сме в изключително състояние.

Сигурен съм, че ще обновим и доразвием партньорството с нормализиране на ситуацията. Силно имам вяра и се надявам, че локалният бизнес и Общината няма да абдикират от уговорката си към футбола. Хората от локалния бизнес милеят за клуба, те възприемат футболния тим като една от емблемите на града.

Имаме и едни невероятни почитатели, което също е сериозен тласък за нашия клуб. Ние в никакъв случай не сме били разточителни и съм уверен, че ще се оправим и в новите условия.

За мен няма никакво подозрение, че още веднъж Горна Оряховица ще бъде фактор в професионалния футбол! " - приключи Милчо Сирмов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР