В понеделник вечерта се стигна до напрежение пред централата на

...
В понеделник вечерта се стигна до напрежение пред централата на
Коментари Харесай

"Отровното трио" скрои много подъл номер на Джамбазки

В понеделник вечерта се стигна до напрежение пред централата на Вътрешна македонска революционна организация. От публикувано по-късно видео се вижда, че евродепутатът Ангел Джамбазки е хвърлял пиратки и е заливал с вода от маркуч стачкуващите.

Всичко това докара до съществено отвращение, че политик си разрешава да работи по сходен метод. В сряда Джамбазки дефинира държанието си не като разпра, а като "самозащита ".



"Чудя се по какъв начин ще реагирате вие, в случай че видите една навалица разярени хора. Хубаво е да се чуят и записите, тъй като те са толкоз самонадеяни, толкоз самодоволни, че са пуснали задачите записи, които са цялостни с грозни хули, цинизми, обиди, закани и закани ", разгласи Джамбазки.

"Първи те хвърляха пиратки, ние отговорихме, хвърляйки ги по този начин, че да не застрашаваме никой от тях долу, а просто да ги държи встрани ", разясни евродепутатът.

Същото и с противопожарния маркуч – знаете, че в случай че струята е ориентирана както би трябвало, може да събори и нарани човек. След като те считат за редно да хвърлят по нас пиратки, за какво се сърдят, че някой им дава отговор по същия метод? ", добави той.

Според обясненията на Вътрешна македонска революционна организация до хвърлянето на пиратки и заливането с вода се стигнало, откакто протестиращите разрушили вратата на постройката. Такава е и тезата на Джамбазки:

"На всички тези записи се вижда извънредно ясно и без никакво подозрение – че до момента в който не стартира трошенето на вратата, блъскането по нея и опитите да влязат в постройката, нямаше никаква реакция от наша страна.

Ако не бяха почнали да трошат, щяхме да ги оставим да си викат "Оставка ", това си е тяхно право ". Той призна, че не се е обадил на полицията, "защото нямаше време, само че пазачът, който е на 80 години, мисля, че звъня или в полицията, или на СОТ, с която имаме контракт ".

Още в понеделник вечерта от партията оповестиха пред Българска национална телевизия, че Джамбазки даже не е бил в постройката. Публикуваните видеа обаче демонстрираха, че това не е правилно. "Не знам на кого са звънели. Ако някой се интересува дали съм бил или не в постройката, можеше да ми се обади.

Всички публицисти ми знаете телефона и ми звъните по всевъзможни мотиви ", отговори евродепутатът на въпрос за какво, в случай че се толкоз уверен в правотата си, в началото от Вътрешна македонска революционна организация са споделили, че не е бил там.

След публикуването на фрагментите и на зам.-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов му се наложи да изяснява държанието на евродепутата.

"Джамбазки евентуално е бил в положение на афект, ненормално е някой да идва и с вандалски акт да протяга ръка на постройка, символизираща пробутване на българщината в Македония ", сподели Веселинов във вторник вечерта.

По същото време Отровното трио оповестиха, че са изпратили имейли фрагменти и фотоси от дейностите на Джамбазки до всички евродепутати. Ето какво гласи писмото:

"Уважаеми евродепутати, в приложеното видео можете да видите по какъв начин вашият сътрудник Ангел Джамбазки, член на групата на Европейските консерватори и реформисти хвърля бомбички по протестиращите под прозореца на партията, която съставлява, както и ги залива с вода от маркуч.

Случката е от 16.11.2020. Този човек от време на време работи с Вас. Той е част от ръководещите в България! Извинявайте, няма да повторим грешката. С почитание, Отровното трио и жителите ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР