В понеделник вечер Лацио гостува на Ювентус в двубой от

...
В понеделник вечер Лацио гостува на Ювентус в двубой от
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Преди време имах съвсем други очаквания за този мач

В понеделник вечер Лацио гостува на Ювентус в дуел от Серия “А”, който преди време беше апетитен като евентуален край в борбата за купата. Преди настъпването на пандемията “орлите” следваха компактно първенците, само че по-късно изгубиха инерция и към този момент са на цели 8 пункта от водача.

“Ясно е, че упованията ми за това дерби бяха напълно разнообразни преди време. Мислехме, че ще сме доста по-близо до Юве на този стадий от сезона”, съобщи треньорът на Лацио Симоне Индзаги.

Столичани към този момент са чак четвърти, като бяха задминати от Интер и Аталанта. Сега на тима му остава и на доктрина да си заслужи място в Шампионската лига, като за тази цел се нуждае от 4 точки. “Тимът не е взел участие в ШЛ от 13 години насам и това е огромната ни цел - изясни Индзаги. - Ще бъде сложен, само че прекрасен мач, в който ние ще дадем всичко от себе си.”
 Лацио се интересува от нападател на Реал Мадрид
Наставникът призна, че няма да може да разчита на основни футболисти като Луис Алберто, Джони, Стефан Раду, Сенад Лулич, Лукаш Лейва, Хоакин Корея (всичките контузени), както и на осъдените Адам Марушич и Патрик. Серия А 34 кръг, понеделник 20 юли  Ювентус 22:45предстои  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР