В понеделник сутринта изпратихме прессъобщения до всички медии, до всички

...
В понеделник сутринта изпратихме прессъобщения до всички медии, до всички
Коментари Харесай

Управителят на Школо: На среща сме да съдействаме на всички институции

В понеделник сутринта изпратихме прессъобщения до всички медии, до всички наши сътрудници и консуматори. Качихме го и на блога си, само че никой нищо не стана. Вторник внезапно стана това за децата и данните. Не чакам проблеми. Ние сме на среща да спомагаме на всички виновни институции. Договорите няма да се трансформират. Това съобщи шефът на " Школо " Любомир Ваньов в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Припомняме, че стана ясно, че платформата " Школо " ще бъде продадена на британската компания " Джунипър Едюкейшън " (Juniper Education). Това провокира вълна от терзания относно личните данни на възпитаници и учители.

" Не съм сигурен от кое място потегли тази мискомуникация. Такъв вид покупко-продажби са доста чувствителни. Има доста динамичност във всички диалози. Имаше ясно структуриран проект с кого какво да се комуникира. "

Той добави, че ще остане в компанията, само че в един миг ще стане софтуерен шеф на английската компания.

" Никой в никакъв случай не ни е предложил да участваме в такава система. Просто желаеме да си свършим работата. Стремим се да работим с крайния клиент и да вършим всичко на пазарен принцип, без да влизаме в директна връзка с страната ", допълни Ваньов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР