В понеделник ще еслънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология

...
В понеделник ще еслънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология
Коментари Харесай

Посрещаме седмицата с хубаво време

В понеделник ще еслънчево, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Временни нараствания на облачността ще има над източните региони. Ще духа слаб вятър, най-вече от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 26°. Атмосферното налягане ще се намали и ще се приближи до междинното за месеца.

По Черноморието ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще продължи да духа североизточен вятър, ще бъде слаб до сдържан. Максималните температури ще са 23°-25°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 14°.

Във вторник и сряда ще бъде слънчево, през втория ден - с краткотрайни нараствания на облачността. Сутрин ще бъде съвсем безшумно, след обяд - със слаб източен вятър. Максималните температури във вторник на множеството места ще бъдат сред 26° и 31°, в сряда - с два-три градуса по-високи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР