В понеделник ще е готов докладът за състоянието на язовир

...
В понеделник ще е готов докладът за състоянието на язовир
Коментари Харесай

В понеделник ще е готов докладът за състоянието на язовир "Чотората"

В понеделник ще е подготвен отчетът за положението на язовир "Чотората ", чиято скъсана стена стана една от аргументите за нещастието в Бургаско. Това съобщи в предаването "Неделя 150 " по БНР министърът на стопанската система Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980... към профила.

Той е безапелационен, че би трябвало да се категоризират всички язовири, а от Министерството на околната среда и водите ще изработят нов закон за опазването на водите. В България има над 7 000 язовира, а Държавната организация по метрология и механически контрол прави непрекъснати инспекции, добави Караниколов

"Специално за този проблем, това са каскади от три язовира, частни язовири най-долу. Водната вълна, която е тръгнала в резултат на огромните превалявания, падналите клони, на запушването от растителността - просто надолу е родословие всичко. Наистина смятам, че с изключение на всичко друго, тук приказваме и за в действителност доста огромни, значителни превалявания ", съобщи министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР