В понеделник през страната ще премине размит студен атмосферен фронт.

...
В понеделник през страната ще премине размит студен атмосферен фронт.
Коментари Харесай

Времето в понеделник: Градусите леко падат, но остава топло

В понеделник през страната ще премине размит леден атмосферен фронт. Облачността от запад краткотрайно ще се усили, само че ще остане съвсем без превалявания. Още преди обяд още веднъж от запад облачността ще стартира да понижава, в следобедните часове до най-вече слънчево време. Вятърът ще бъде слаб, най-вече от северозапад. Температурите едва ще се намалят, само че ще се задържат по-високи от нормалните за октомври, оптималните ще бъдат сред 24° и 29°, в София - към 25°, оповестява Българска телеграфна агенция.

Над Черноморието облачността ще е променлива, намаляваща към края на деня до незначителна. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури: 23°-25°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, намаляваща след обяд до най-вече слънчево време. Ще духа до сдържан северозападен, по билата мощен югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад. Максимална температура на височина 1200 метра към 20°, на 2000 метра - към 11°.

Атмосферното налягане е междинното за октомври. През деня ще се задържи съвсем без смяна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР