В понеделник на сесията на Столичния общински съвет (СОС) нашите

...
В понеделник на сесията на Столичния общински съвет (СОС) нашите
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи Борис Бонев за председател на СОС

„ В понеделник на сесията на Столичния общински съвет (СОС) нашите общински съветници няма да поддържат Борис Бонев за ръководител на съвета “, сподели пред публицисти Георги Свиленски от Българска социалистическа партия след диалози с кмета на София Васил Терзиев.

По думите му Стилиян Петров също бил обсъждан за претендент за кмет

Свиленски напомни, че срещата е била по покана на кмета на София, изпратена до ръководителите на политическите сили на показаните в СОС партии и обединения.

„ Корнелия Нинова през днешния ден е в Шумен на районна среща с наши определени кметове и общински съветници и заради тази причина решението на Изпълнителното бюро е да взе участие заместник-председател на партията в лицето на Ирена Анастасова и на парламентарната група – в мое лице “, изясни Свиленски.

„ Запознахме кмета на Столична община, неговият екип с решенията, с които нашето Изпълнително бюро на Национален съвет и на Градския съвет взаимно взехме, а точно – първо да представим проблемите на столицата “, уточни Свиленски.

След като всички се заклехме, сме от една страна – от страната на София, сподели столичният кмет

„ За постове, за ръководители на комисии, за сформира на комисии, за заместник-кметове, шефове, не е станало дума “, акцентира той.

„ Дошли сме да сложим целите на жителите на София. За постове, за поддръжка и болшинства не беседваме. Борис Бонев няма да бъде подсилен “, съобщи Свиленски на влизане в общината.

По-късно се чакат срещи със „ Синя София “ и „ Възраждане “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР