В понеделник ГЕРБ-СДС ще внесе проектозакон, с който да се

...
В понеделник ГЕРБ-СДС ще внесе проектозакон, с който да се
Коментари Харесай

Борисов: Внасяме проектозакон да намалим бензина с 1 лв. още в понеделник

В понеделник ГЕРБ-СДС ще внесе проектозакон, с който да се разреши горивата на бензина да се понижи с 1 лева Това заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в разградското село Малък Поровец, където отиде след завръщането си от Бавария и присъединяване си в конгреса на Християнсоциалния съюз. 

" Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме в Народното събрание проектозакон, който ще разреши да понижим цената на бензина с 1 лев. Ще видите, че той ще мине с над 200 гласа. Ние сме измислили по какъв начин " Лукойл " да върнат по 1 лев и даже " Продължаваме промяната " ще гласоподават за него ", добави някогашният министър председател.

Той заяви още, че ще направи всичко допустимо да има постоянно държавно управление.

" Повярвайте ми - ще направя всичко допустимо да има постоянно държавно управление. Чувам приказки от вида нямало да е с първия мандат, да е с втория, в случай че не е с втория, да е с третия. Ако доста се харесвахме и обичахме, щяхме да сме една партия. Призовавам да се приказва за държавно управление преди да се раздадат мандатите. Няма по какъв начин да ни бъде отказано в нашия мандат да създадем държавно управление и по-късно да поддържаме други ", разяснява Борисов.

 

Той благодари на събралите се за това, че " не са се огънали пред натиска " и са дали своят вот за ГЕРБ.

Благодарение на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в Европа имало голям отзвук от резултатите от изборите, в Германия и на всички места виждат, че тук има здрав разсъдък. Но всички чакат в България да има държавно управление, да има непоклатимост, добави лидерът на ГЕРБ. 

По думите му, светът в този момент се е разделил на две - против Русия и за Русия. " Ние сме уравновесени. Тази война би трябвало да свърши, ние сме за Украйна ", сподели още Борисов.

Той акцентира пред събралите се, че измежду депутатите на ГЕРБ има мюсюлмани и изрази вяра, че ще спрат приказките, че партията била срещу тях. 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР