В понеделник британският премиер Борис Джонсън ще произнесе реч, в

...
В понеделник британският премиер Борис Джонсън ще произнесе реч, в
Коментари Харесай

Борис Джонсън се готви да изнудва Евросъюза

В понеделник английският министър председател Борис Джонсън ще произнесе тирада, в която се чака да очертае корав метод без никакви отстъпки в идните търговски договаряния с Европейски Съюз след Брекзит, оповестяват през днешния ден медиите на Острова.

Според сведения, изтекли от " Даунинг стрийт " 10, Борис Джонсън  ще предизвести Европейски Съюз, че е подготвен да одобри митнически инспекции по английските граници, в случай че не може да обезпечи комерсиалната договорка, която желае. Премиерът по принцип е за канадски жанр свободно комерсиално съглашение, което разрешава безмитна търговия за множеството артикули, само че не включва сферата на услугите, в която Англия е мощно преобладаваща.

Пристигащите сигнали от Брюксел допускат, че европейците желаят Лондон да продължава да следва разпоредбите на Европейски Съюз за стандартите и държавните дотации, като одобри юрисдикцията на Европейския съд при положение на търговски разногласия. Британското държавно управление обаче е ядосано от опитите на Брюксел да се върне към предходния вид на съглашението за излизане.

Ето за какво се чака Борис Джонсън да се обърне към Европейски Съюз с думите, съобщи, че няма да одобри обвързване с европейските закони, юрисдикцията на европейските съдилища или да прави отстъпки пред Брюксел за каквото и да е в договарянията, които стартират през март. Предполага се също, че министър председателят ще изключи облекчение на наредбите за правата на служащите, стандартите за хигиената на храните и отбраната на околната среда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР