В понеделник (22.11.) завърши 0:0 срещу Ботев Враца на стадион

...
В понеделник (22.11.) завърши 0:0 срещу Ботев Враца на стадион
Коментари Харесай

Потвърдено: Миланов се размина с най-лошото, но 2021 година приключи за него

В понеделник (22.11.) приключи 0:0 против Ботев Враца на стадион " Георги Аспарухов ", само че по-лошата вест за " сините " бе обвързвана с травмата на Георги Миланов. Бившият национал на България получи болки в коляното и трябваше да бъде изнесен на носилка от терена...
Все отново, Станимир Стоилов може да си отдъхне, защото към този момент е ясно, че контузията на един от най-хубавите му футболисти не е чак толкоз сериозна, написа през днешния ден " Дспорт "!
Според изданието, резултатите от прегледите и тестванията на полузащитника са били изпратени в Германия, с цел да се удостовери на 100% диагнозата, че не става въпрос за скъсани кръстни връзки, което би го извадило от игра за интервал от най-малко половин година.
Левски е получил хубавата вест, че Георги Миланов се е разминал с най-лошото и няма никакви разкъсвания в коляното му, което значи, че той ще бъде на линия за старта на зимната подготовка в средата на януари!
Дотогова 29-годишният халф ще носи шина на десния си крайник и ще се придвижва с патерици. Интересно е да се означи, че футболистът има такава и на дребния пръст на лявата си ръка, защото малко преди мача с Ботев Враца бе получил контузия и в тази област.
Кои мачове на Левски ще пропусне Миланов?
След като е ясно, че Миланов е навън до края на календарата 2022 година, това значи, че той няма да бъде разполагаем за следните 4 срещи:
27.11. Арда Кърджали - Левски
1.12. Царско село - Левски
4.12. Левски - Ботев Пловдив
12.12. Берое - Левски
* Първият мач на " сините " за Новата година ще бъде домакинство на Локомотив Пловдив (19.02.)!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР