В понеделник 20th Century Studios пусна първия трейлър на зашеметяващото,

...
В понеделник 20th Century Studios пусна първия трейлър на зашеметяващото,
Коментари Харесай

Пуснаха първи трейлър на продължението на Аватар

В понеделник 20th Century Studios пусна първия филмов откъс на зашеметяващото, осем пъти отлагано продължение на кино лентата на Джеймс Камерън " Аватар: Пътят на водата ", което най-сетне излиза по кината в Съединени американски щати на 16 декември, оповестява БГНЕС.

В него воинът на'ви Нейтири (Зоуи Салдана) и инвалидът, някогашен морски пехотинец, трансформирал се в на'ви, Джейк Съли (Сам Уортингтън) в този момент са горди родители на четири деца на извънземната луна Пандора.

" Знам едно нещо ", споделя Джейк на Нейтири в превюто. " Където и да отидем, това семейство е нашата цитадела “.
Следва бърз взор към 14-годишното осиновено човешко дете на синеоката двойка - Хавиер " Паяка " Сокоро, изигран от Джак Чемпиън.



„ Продължението е история за фамилията и за това през какво ще минат родителите, с цел да запазят фамилията си и да го предпазят “, сподели продуцентът Джон Ландау през декември пред EW. „ Винаги споделям, че филмите на Джим имат универсални тематики - и в действителност няма по-универсална тематика от фамилията “.

Действието на огромна част от кино лентата с бюджет 250 млн. $ се развива в океана и към него с клана от живеещи в рифове на'ви, наименуван Меткайна, воден от Тоноуари (Клиф Къртис).

Много от членовете на актьорския състав - в това число Кейт Уинслет в ролята на Ронал и Сигорни Уийвър в мистериозна роля - бяха подготвени да се гмуркат свободно в продължение на повече от шест минути в контейнер с съдържимост 900 000 галона в Манхатън Бийч, Калифорния.

Има единствено два фрагмента на хора, ръководещи индустриалната база на Пандора Hell's Gate, където се добива скъпоценния минерал, наименуван унобтаниум. Полковник Майлс Куарич (Стивън Ланг), някак вълшебен възкръсва, с цел да играе злодея и в трите научно-фантастични продължения.

Феновете, които имат потребност от освежаване на информацията, могат да гледат истинския " Аватар " в кината на 23 септември - 13 години откакто стана най-касовият филм на всички времена, като събра 2,84 милиарда $ в международен мащаб.

" Задъхвам се единствено като приказвам за него. Миналата година съумях да видя единствено 20 минути от втората част, тъкмо преди края на годината. И останах без думи. Бях трогната до сълзи ", сподели Зоуи пред Кевин Маккарти на 11 март. " Определено е огромен скок по отношение на първия " Аватар ", тъй че би трябвало да се подготвите за него. Това ще бъде премеждие, което няма да забравите “.

Салдана добави: „ Джим най-сетне съумя да се оправи с това предизвикателство – да не имитираш вода виртуално, а да заснемеш напълно фрагмента действително в нея. Това беше предизвикателство, което той беше поел като своя задача, и му лиши години, само че той го направи. Той го направи. Силно е, завладяващо е “.

В " Пътят на водата " вземат участие още Мишел Йео, Вин Дизел, Уна Чаплин, Джоел Дейвид Мур, Еди Фалко Джемейн Клемент и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР