В помощ на многодетно семейство беше организирана благотворителна кампания, в

...
В помощ на многодетно семейство беше организирана благотворителна кампания, в
Коментари Харесай

Общински съветник от ГЕРБ подкрепи благотворителна кампания в помощ на многодетно семейство

В помощ на многодетно семейство беше проведена благотворителна акция, в която се включи и общинският консултант Марица Гърдева, ръководител на групата на ГЕРБ във варненския локален парламент, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна.

Инициативата, стартирала в навечерието на Новата година, подари вяра на родители от созополското село Зидарово и техните девет деца. Марица Гърдева обезпечи нужните на учениците зимни обувки, а също и хранителни артикули от първа нужда.

Благотворителната акция, подкрепена от мото клуб „ Вокил” и състезателен клуб „ Вокил”, както и от други варненци, се организира в отговор на отправения посредством медиите вик за помощ на многодетната майка.

„ Благодарение на съпричастността на хората, които откликнаха на този апел, осигурихме хранителни артикули, облекла и обувки за децата, събрахме и финансови средства, тъй че фамилията да покрие най-неотложните си потребности. Днес към Зидарово потегли автомобил, претрупан с нужната за децата и техните родители помощ. Чрез нашата другарски подадена ръка се надяваме да върнем вярата им в положителното и в чистосърдечната човешка взаимопомощ”, уточни Марица Гърдева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР