В полицията в Радомир е образувано досъдебно производство за опити

...
В полицията в Радомир е образувано досъдебно производство за опити
Коментари Харесай

Съмнения за опити за търговия с вот в различни региони на страната

В полицията в Радомир е формирано досъдебно произвеждане за опити за пазаруване на гласове. Има и арестуван, който, по непотвърдена информация, е предложил пари за гласоподаване в интерес на политическа мощ, оповестява БНР. При обиска в дома му са открити описи с имена и пари в брой.

 

В Нови пазар също тече интервенция против пазаруването на гласове. Претърсени са 5 адреса в един от кварталите на града. Задържан е 1 човек. Открити са описи с имена и пари.

 

Любопитен случай има и във Велико Търново . Там наследник на кандидат-депутат е стоял до машината за гласоподаване и е помагал на хората да упражняват правото си на избор.

 

Според различен сигнал на входа на квартал „ Филиповци “ в София два автомобила стопират хора, които отиват да гласоподават. Те се насочват към близката заложна къща преди да отидат да упражнят правото си на глас.

 

Според различен сигнал в Петрич се оферират пари против гласоподаване за избрана персона от политическа партия, твърди Нова ТВ. Лицето, обвинено в пазаруване на избор, е открито.

 

В непосредственост до секция в град Сунгурларе е открит покровител, който също предложил пари на гласоподаватели. Задържан е и по случая са разпитани очевидци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР