В полицията са получени множество сигнали за опити за ескалация

...
В полицията са получени множество сигнали за опити за ескалация
Коментари Харесай

МВР започва акция срещу провокатори на протестите

В полицията са получени голям брой сигнали за опити за ескалация по време на идните тази седмица митинги, излиза наяве от известие на Министерство на вътрешните работи. Постъпила е оперативна информация в същата тенденция. Има и голям брой постове в обществените мрежи, призоваващи към ескалация, написа силовото ведомство. Заради това е разпоредена инспекция.

" Целта е незабавното определяне на лица, които приканват към противоправни дейности. Проверката ще обхване територията на цялата страна ", оповестява полицията.

Тази седмица ще има най-малко. В понеделник вечер ще се организира " Марш за европейска България - в отбрана на парламентаризма и демокрацията ", проведен от самодейността " Правосъдие за всеки ". Ще има и цивилен митинг в поддръжка на държавното управление.

Във вторник пък партия " Възраждане " провежда митинг с искане за оставка на кабинета. Лидерът на групировката Костадин Костадинов се опита да го показа като " митинг за унищожаване на непознатото колониално държавно управление ". От негов пост в обществените мрежи излиза наяве, че митинг ще има и в сряда вечерта.

Миналата седмица Костадинов назова излезлите на улицата в. На митингите на " Възраждане " постоянно се стига до конфликти. Преди няколко месеца партията недоволстваше от ковид-мерките и провежда митинг пред Народното събрание. Тогава бе изработен опит да се щурмува постройката.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР