В политиката популизмът стигна до там, че всички се надпреварват

...
В политиката популизмът стигна до там, че всички се надпреварват
Коментари Харесай

Борисов: Няма да пипаме дънъците, в политиката популизмът стигна дотам, че всички искат безплатно

В политиката популизмът стигна до там, че всички се надпреварват непрестанно да приказват за безвъзмездни неща. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов във видео във " Facebook " по време на Петия бал на КРИБ.

" Много впечатлен съм от обиколките по заводите - мога да кажа, че България отново се завърна като една индустриална страна - както е била преди 1945 година Където минете - цех до цех. И в огромната си част всичко отпътува за експорт и това държи Брутният вътрешен продукт висок ", съобщи Борисов.

Той уточни, че за комунистите няма по-добро от непознатите пари. " И ние, за жалост, останахме единствените, които продължаваме да се съпротивляваме против думата " гратис ". В политиката популизмът стигна до там, че всеки се надпреварва да приказва за безвъзмездни неща непрестанно - даже и една демократична дясна партия като Движение за права и свободи. Безплатни неща няма в живота. Безплатното за едни значи по-високи налози за тези, които работят ", уточни министър председателят.

 Коалиционен съвет може да има когато и да е, сподели Бойко Борисов
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР