В пловдивския квартал Кючук Париж винаги е весело. Често местни

...
В пловдивския квартал Кючук Париж винаги е весело. Често местни
Коментари Харесай

Мъж се би с подпийнали клиенти на култов обект в Пловдив

В пловдивския квартал " Кючук Париж " постоянно е радостно. Често локални поданици влизат в престъпната хроника по една или друга причина, а вчеращната нощ също не е изключение, .
Прочетете още
Мъж, взел участие в пердах с подпийнали клиенти на паметните Тихи банички в квартала, описа за случай.
" Удря те щръклицата и отивате с сътрудника в обичаното дюкянче " ТИШИНКА ", което дори и докторите от незабавното знаят, с цел да му хапнете по едно вкусно роленце и топла баничка.

Нещеш ли обаче, пред обичаната фабрика за банички се клатушкат две мазни, пияни муцуни, чакащи да се заядат с някого, и защото други хора сега няма, стартират да се заяждат с теб. Правиш се, че не ги чуваш, псуват те, отваряш багажника на колата, с цел да хапнете там с сътрудника, надалеч от тях, само че идват и там. Продължават с обидите и провокациите.

Зарязваш баничките, които си си платил, снимаш ги за спомен и се качваш в колата, с цел да няма разправии. Но една от пиянките, очевидно недоволна от това, хуква след автомобила, размахвайки ръце и се пробва да го ритне. Слизаш да го попиташ за какво го прави и те атакуват посред улицата, без забележима причина и без провокация. Счупват витрината на обичаната " ТИШИНКА " и стартират да се бият с теб.

 Случката се размина с малко охлузвания то моя страна, счупена кост и скъсано сухожилие, което ще претърпи скъпа интервенция.За междинната телесна, породените неудобства и интервенцията, несъмнено ще си потърся правата по юридически път. Псевдо биячите ще бъдат гонени до дупка, ще дава видео записи от моя телефон, ще се вземат и от тихото дюкянче. Ще се погрижа да си получат тъкмо това, което всеки един псевдо бияч заслужава.

Нооо не това е задачата на този епизод от " Кючук Парижки " вечери. Искам да похваля дежурния и цялата промяна на първо районно управление (на МВР) довечера за светкавичната реакция и установяването на хулиганите и псевдо биячи още на място. Щото нали се носи славата, че единствено като сме недоволни ги храним. Ето че не е по този начин. Като сме удовлетворени ги хвалим.

Много добра и професиаонална работа на незабавния кабинет, ортопедите и дежурните довечера. Свършиха си работата с готовност и без неглижирани погледи. Това се дължи и на чара ми естествено. Хората вършат от нищото нещо, тъй като нямат съоръжение, нямат даже читави бинтове а някакви сходства. ", написа Венци Тоневски.
 Официална информация за случая липсваше в днешния бюлетин на ОДМВР-Пловдив.    
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР