Над тридесет частни жилищни сгради в украинския град Харков са

...
Над тридесет частни жилищни сгради в украинския град Харков са
Коментари Харесай

Руска ракетна атака порази над тридесет жилищни сгради в украинския град Харков

Над тридесет частни жилищни здания в украинския град Харков са били разрушени или развалени от съветска ракетна офанзива, предава Българска телеграфна агенция информация от Укринформ. Агенцията цитира кмета на втория по величина град в Украйна Игор Терехов, който приказва от мястото на разрушенията.
Прочетете още
" Над тридесет жилищни здания са потърпевши в друга степен. Повредени са и две общински здания. В момента работим за обезвреждане на последствията ", съобщи Терехов пред кореспондент на Укринформ.

По думите му в региона на разрушенията скоро ще бъде построена сглобяема къща на частен парцел за хора, останали без покрив.

Междувременно частни жилища и инфраструктурни уреди са били развалени през днешния ден от съветска ракетна офанзива в Кировградска област, в Централна Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на локалните управляващи.

Един човек е със съществени пострадвания, написа в канала си в приложението в " Телеграм " началникът на регионалната военна администрация Андрий Райкович. Мъжът е роден през 1952 година, посочи Укринформ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР