В Пловдивската полиция има нови рокади - Венелин Младенов, досегашен

...
В Пловдивската полиция има нови рокади - Венелин Младенов, досегашен
Коментари Харесай

Рокади в полицията в Пловдив, двама от шефове отиват в София

В Пловдивската полиция има нови рокади - Венелин Младенов, доскорошен началник на КАТ " Пътна полиция ", отива на по-висока служба в София, заяви за Радио " Фокус " - Пловдив представителят на ОДМВР. Неофициално се знае, че той ще оглави " Охранителна полиция " в Главна дирекция " Национална полиция ".

Засега няма публична информация за това кой ще оглави КАТ в Пловдив, само че импровизирано към този момент се знае, че това ще е Йордан Милушев, който има дълъг стаж в " Пътна полиция ".

От пловдивската полиция споделиха, че на по-късен стадий ще оповестят публично каква тъкмо е рокадата и кой ще заеме мястото на Младенов. И още една рокада има от петък в ОДМВР - Пловдив, касаеща началника на бранш " Специализирани полицейски сили " Радослав Начев.

Той също отива на работа в София, където най-вероятно ще оглави поста шеф на КАТ-София. Радослав Начев беше най-младият шеф на КАТ " Пътна полиция " в Пловдив, където сподели забележителни резултати, само че по-късно бе изместен. Все още не се знае кой ще бъде назначен на неговото място в Пловдив. От полицията в Пловдив разясниха, че се радват за покачванията на сътрудниците си, само че в това време е малко притеснително, че дирекцията се оголва откъм фрагменти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР