В Пловдив няма да има ледена пързалка тази година, заяви

...
В Пловдив няма да има ледена пързалка тази година, заяви
Коментари Харесай

Без ледена пързалка в Пловдив, фирмата отказала да я монтира на Гребната база

В Пловдив няма да има ледена пързалка тази година, съобщи зам.-кметът Величко Родопски. От градската администрация са се свързали с компанията, която предходната година инсталира атракционна, само че са й предложили две разнообразни местоположения.
Прочетете още
Едната е била на площад „ Централен ” над подлеза на „ Гладстон ”, където по принцип би трябвало да бъдат позиционирани сходни оборудване. Другото място е било край Гребната база.  От компанията обаче отказали, защото не им харесват местата.

Припомняме, че предходната година бе инсталирано голямо оборудване на площада, като част от нея влизаше  в Цар-Симеоновата градина. След демонтирането  й обаче се откри, че има на редица места повредена настилка. Наложи се компанията да ремонтира секторите, защото настилката не може да издържи на температурните амплитуди заради технологията на слагането на плочите. Тогава кметът Здравко Димитров разпореди пързалките към този момент да се инсталират над подлеза на „ Гладстон ”, където настилката е заздравена и бетонирана.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР