В Пловдив днес избирателната активност ще бъде изключително ниска. Това

...
В Пловдив днес избирателната активност ще бъде изключително ниска. Това
Коментари Харесай

Членове на СИК: Днес в Пловдив избирателната активност ще бъде изключително ниска

В Пловдив през днешния ден изборната интензивност ще бъде извънредно ниска. Това разясняват членове на секционни изборни комисии при започване на изборния ден, пред кореспондент на TrafficNews . Гласуването към 9:00 часа в тракийското учебно заведение СУ „ Черноризец Храбър ” минава умерено, относително бързо и безпроблемно. В една от секциите по лист са заложени 601 гласоподаватели като до 9:00 часа гласувалите са 17. От секционната комисия разясняват, че предходната седмица изборната интензивност в тяхната секция е била много висока по отношение на общите  резултати за Пловдив град, този път обаче те предвиждат, че ще бъде много по-слабо.
Прочетете още
Пловдивчани от същото учебно заведение споделиха, че гласуването става бързо и няма закъснение с машините, като те самите са предпочели този път да гласоподават с тях, с цел да не им бъде регистрирана невалидна бюлетина. Към ранните часове на днешния балотаж  все още не са се образували опашки пред секциите.

Общата изборна интензивност към 9:00 часа съгласно  „ Галъп ” за Пловдив е 1,1%. По-висока е във Варна и Благоевград – надлежно 1,5% и 4,1%. В града под тепетата бе  закрита една секция, която се намира в болнично заведение, в което няма задоволително пациенти. Всички останали секции под тепетата отвориха в точния момент, като някои даже подраниха.

 Не са регистрирани тежки престъпни прояви, които да попречват гласуването. До момента няма подадени сигнали за закононарушения, свързани с изборите.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР