В пленарната зала на Народното събрание от Демократична България съобщиха,

...
В пленарната зала на Народното събрание от Демократична България съобщиха,
Коментари Харесай

Оръжие за Украйна! Акция на Христо Иванов и Атанас Атанасов

В пленарната зала на Народното събрание от " Демократична България " оповестиха, че стартират съвещания за оказване на военно-техническа помощ за Украйна.

" Като осъждаме военните дейности на Руската федерация и като одобряваме, че войната визира цяла Европа, като упорства, че българският народен интерес се дефинира с участието ни в НАТО и Европейски Съюз и част от членките предоставиха военна помощ, като регистрира, че отбранителните дейности е законно право, и че помощта за нападнатия не е интервенция във войната, а поддръжка за мира като приема, че е наш честен дълг да се съобразяваме за справедливата идея на Украйна, започваме съвещания за реализиране на единодушие, с което да бъде даден мандат за оказване на военно-техническа помощ на Украйна ", съобщи Атанас Атанасов от парламентарната естрада.

По-рано пред бТВ и някогашният боен министър (от времето на ръководството на НДСВ) Николай Свинаров сподели, че има с какво България да подкрепи Украйна във военно отношение, тъй като в избрани браншове нашият военнопромишлен комплекс продължава интензивно да работи.

„ Тук не приказваме за някакви комплицирани въоръжения, които в действителност нямаме, само че приказваме за леко и приблизително стрелково оръжие, муниции, които се създават в страната и постоянно биха могли да бъдат предоставени. Разбира се, тук опираме до политически критерии “, съобщи Свинаров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР