В писмо до Varna24.bg от Борислав Гуцанов, председател на ОблС

...
В писмо до Varna24.bg от Борислав Гуцанов, председател на ОблС
Коментари Харесай

Доктор Десислав Тасков напусна БСП, отказа се и от участие в предстоящите избори

 В писмо до Varna24.bg от Борислав Гуцанов, ръководител на ОблС на Българска социалистическа партия Варна се показва следната позиция:

" Днес получих декларация от лекар Десислав Тасков, с която той се отхвърля от присъединяване в изборите за 45-то Народно заседание и излиза от листата на Българска социалистическа партия - Варна.

Решението на лекар Тасков е симптом на политическа отговорност, каквато всеки един от нас би трябвало да носи, изключително когато претендира за висока и виновна позиция, каквато е тази на депутат, излъчен от най-голямата партия в България.

Повод за решението му е журналистически материал, в който се съдържат изказвания за злоупотреби, свързани с активността на лекар Тасков в общинската болница в Каварна.

Той ме увери, че ще търси правата си по правосъден ред. Оттук нататък Десислав Тасков би трябвало да търси способи да почисти името си, в случай че изнесените изказвания са погрешни. Благодарим на лекар Тасков за напъните и ентусиазма, с които работи за Българска социалистическа партия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР