В петък времето ще е предимно слънчево. Преди обяд в

...
В петък времето ще е предимно слънчево. Преди обяд в
Коментари Харесай

Температурите продължават да се повишават

В петък времето ще е най-вече слънчево. Преди обяд в Североизточна България ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено в обособени региони там ще превали едва.

Максималните температури ще са сред 28° и 33°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Преди обяд основно в крайните северни региони е допустимо да превали едва. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 24° - 27°, температурата на морската вода е 22-25°. Вълнението на морето ще е към 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево, след обяд с развиване на купеста облачност, само че съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 24°, на 2000 метра - към 16°.

През идващите три дни ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще са най-вече сред 30° и 35°. В неделя от североизток за малко ще проникне малко по-хладен въздух; ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно в Източна България и планинските региони ще превали.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР